Zomercollectie 2020


Deze zomer zien we veel neutrale/lichte tinten, beiges en medium bruinen. Maar aan de andere kant zijn kleuren zoals mint, lavendel, geel en indigo ook helemaal dé trend van dit moment. Wat je niet kunt missen deze zomer: tie dye. Ook brillenkoorden ga je deze zomer overal terug zien, bijvoorbeeld in combinatie met een andere leuk trend: schelpen. De schelpen zijn terug van weggeweest en zie je terug in armbandjes, oorbellen, kettingen en nog veel meer. Met deze accessoires krijg je het échte zomergevoel. Over kettingen gesproken: deze draag je in laagjes en kun je combineren in allerlei kleuren voor een speelse look. Ook de Bucket Hat (het vissershoedje) is een echte must voor deze zomer!

Ook dit seizoen heeft ons creatieve team weer met veel passie een nieuwe collectie ontworpen met veel originaliteit en met oog op de trends van deze zomer. Het is onze missie om jullie te inspireren met de mooiste accessoires, waar de focus ligt op goede kwaliteit.

De variatie aan modeaccessoires is oneindig. Denk aan: sieraden, tassen, sjaals, hoeden, haaraccessoires, handschoenen, riemen, horloges, zonnebrillen, pareo’s, rokken en nog veel meer. 

Accessoires om oneindig mee te combineren en je eigen creatieve looks mee te maken!